Contact Sameday – Telefon relatii clienti

Care sunt modalitatile de contact Sameday pentru serviciul de relatii clienti, AWB sau informatii despre colete. Identificam modul prin care poti sa vorbesti cu un operator al serviciului de relatii clienti Sameday Curier. Publicam in cele ce urmeaza datele de contact prin telefon relatii clienti servicii Sameday Romania.

Sameday contact relatii clienti

Intra in contact cu Sameday curier unde vei primi suport telefonic, de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00-17:00.

 • Telefon contact Sameday  021  637.06.60
 • Email Sameday : office@sameday.ro

Cel mai simplu mod de interactiune cu cei de la Sameday este direct prin apel la serviciul de call center Sameday curier. Suna la Sameday pentru informatii colete, cod AWB sau alte informatii necesare pentru a identifica solicitarea ta catre serviciul de relatii clienti Sameday.

Date de Contact Sameday

Toate datele Sameday contact relatii clienti inclusiv datele companiei sunt prezentate mai jos:

 • S.C. DELIVERY SOLUTIONS S.A.
 • CUI: J40/7031/2008, RO23743772
 • Cont: RO23BTRLRONCRT00U5070702 – Banca Transilvania
 • Adresa: Strada Gara Herăstrău, nr. 6, Clădirea Globalworth Square, Etaj 7, Sector 2, Bucuresti.
 • Contact Call Center Sameday ( 021)637.06.60 
 • email Sameday : office@sameday.ro
 • FAX: (021 )637.06.61

Contact Sameday prin email

Atunci cand alegi sa intri in contact cu Sameday pe adresa lor de email este importanta sa adaugi in email mai multe date de contact precum:

 • numărul de telefon relatii clienti Sameday;
 • adresa de livrare, dimensiunile și greutatea coletului;
 • alte informații importante despre expedierea ta.

De regula cu cât furnizezi mai multe detalii, cu atât va fi mai ușor pentru cei de la relatii clienti Sameday să-ți ofere asistența necesară si sa identifice anumite erori in procesul de expediere, ridicare colet.

Adresa de contact Sameday prin intermediul  email -ului este : office@sameday.ro

Alte modalitati de a contacta Sameday

easybox sameday contact

 • contact Sameday prin formular de contact pe site – Completează formularul de contact cu detaliile tale și un reprezentant al Sameday îți va răspunde în cel mai scurt timp posibil.
 • contact Sameday – Chat Live – SAMY chatbot asistentul virtual
 •  Sameday  contact pe Facebook, Twitter sau alte rețele sociale
 • contact prin intermediul aplicatiei Samday App.

Contact Sameday pe chat

Poti intra in contact pe chat selectand rubrica unde vrei sa adresezi o intrebare asistentei online. Alternativa de interactiune prin chat poate fi utila in situatia in care alegi sa nu suni la numarul de telefon relatii clienti de la Sameday.

sameday contact pe chat live

Iata modul de contact prin chat Sameday in functie de necesitati:

 • pentru destinatar avem o rubrica de contact dedicata;
 • pentru cei ce doresc sa trimita colet prin Sameday poti accesa rubrica Vrea sa trmiti colet;
 • aplicatia Sameday – poti cere informatii despre aplicatie si functionarea acesteia;
 • la rubrica intrebari frecvente regasim o serie de situatii uzuale regasim in modul de contact Sameday cu echipa de suport.

Telefon relatii clienti Sameday curier

Poti apela serviciul de call canter la telefon 021 – 637.06.60 pentru orice intrebare legata de AWB, predare sau primire colete de catre curierii companiei. Serviciul telefonic de relatii clienti ofera toate informatiile necesare clientilor Sameday.

Reclamatii Sameday

Sunt si situatii in care este necesar sa depunem o reclamatie la Sameday astfel incat nemultumirea noastra sa ajunga la departamentul ce se ocupa cu astfel de situatii. Obiectul unei reclamatii depuse la Sameday il poate constituii urmatoarele situatii:

 • pierderea, furtul, distrugerea/deteriorarea totală sau parţială a trimiterilor poştale;
 • nerespectarea timpilor de livrare a trimiterilor poştale ori a termenelor de prestare stabilite în prezentul document, conform contractului (care se consideră) încheiat între furnizor și beneficiar;
 • conduita profesională a personalului Sameday Courier;
 • orice alte obiecţii referitoare la calitatea prestaţiilor ori neprestarea serviciilor.

Orice reclamație referitoare la trimiterile poştale se va face în scris, prin completarea unei cereri de reclamaţii  și va fi trimisă fie prin intermediul unui serviciu poștal cu confirmare de primire, fie va fi depusă la sediul Sameday Courier, fie prin e-mail la adresa office@sameday.ro, primind număr de înregistrare care va fi comunicat reclamantului prin aceeaşi modalitate prin care aceasta a fost primită.

Pana la ce ora livreaza Sameday?

Sameday livrea colete in general de Luni pana Vineri intre orele 8:00  – 17:00 iar Sambata pana la maxim 14:00 conform cu datele oficiale. In anumite situatii programul poate suferi modificari iar aici facem referire si la EasyBox.

Livrarea in punctele easyBox se face non stop astfel daca doresti sa intri in contact cu cei de la relatii clienti cu privire sa serviciile de livrare la easyBox poti apela numarul de telefon Sameday afisat mai sus. In rubrica contact Sameday regasesti informatii despre easybox si punctele de livrare la easyBox.

Livrarea coletelor prin Sameday

Daca alegi sa colaborezi cu Sameday trebuie sa stii care sunt modalitatile de livrare colete la aceasta companie. Pe scurt am identiticat posibilitatile de livrare Sameday astfel:

Livrare Standard: Aceasta este modalitatea obișnuită de livrare pentru marea majoritate a companiilor de curierat din Romania. De regula, coletul este livrat în mod normal în termenul specificat de companie, care poate varia în funcție de destinație și de serviciul selectat.

Livrare Express/Sameday: Acesta este serviciul prin care coletul este livrat în aceeași zi în care a fost expediat. Este o opțiune pentru livrările urgente, care necesită o soluție rapidă de expediere prin curier.

Sameday poate livra colete direct la adresa specificată de client. Acesta este serviciul obișnuit pentru livrările către domicilii sau către adrese de birouri fiind unul dintre cele mai alese servicii de livrare colete prin curier Sameday.

easyBox Sameday, oferă posibilitatea de a livra colete la puncte de colectare convenabile pentru client denumite EasyBox. Aceasta poate fi o opțiune utilă pentru cei care nu pot fi disponibili la adresa de livrare în timpul zilei.

Sameday poate oferi și servicii de livrare internațională pentru clienții care expediază colete în afara României.

Iti recomandam sa urmaresti ghidul de contact Temu Romania pentru informatii despre produsele sau coletele comandate de pe site-ul temu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *