Contact Cargus relatii clienti

Contact Cargus la telefon 021.9330 (București) sau 021.9282 (provincie). Care sunt modalitatile de Contact Cargus prin mesaj sau prin formularul de contact regasit pe site-ul oficial.

Contact Call center Cargus

Exemplificam in cele ce urmeaza datele de contact Cargus pentru informatii despre colete, expedieri sau coduri AWB. Tot ce ai nevoie pentru coletele expediate alaturi de Cargus regasesti la rubrica de contact call center Cargus.

 • CALL CENTER Cargus  021 9330 | 021 9282. Serviciul de call center de la Cargus este disponibil de Luni pana Vineri: 8:00 – 20:00.
 • ADRESELE DE CONTACT Cargus: Sediu centralStr. 11 Iunie, nr. 14, sector 4 ,București, România; Cod poștal: 040172 CUI: RO3541906; RC: J40/4892/2022
 • Punct de lucru :Str. Atomiștilor, nr. 99 – 115, corp C1 ,Măgurele, județ Ilfov, România , Cod poștal: 077125.

Cargus contact prin Formularul de contact

Formularul de contact Cargus poate fi accesat direct de pe pagina oficiala www.cargus.ro sectiunea sau rubrica Cargus  contact relatii clienti, astfel incat prin intermediul formularului veti intra in legatura cu un operator din call center.

Prin intermediul formularului de contact Cargus poti trimite informatii despre:

 • cod awb si date de contact expeditor;
 • adresa de email;
 • regasim o rubrica unde poti trimite informatii suplimentare despre coletele tale.

Contact Cargus Call center

 • Numerele de telefon pentru serviciul de suport clienti Contact Cargus sunt urmatoarele: dispecerat Cargus: – 021 9330 si 021 9282
 • Punct de lucru Contact Cargus: Măgurele, Strada Atomiștilor nr. 99 – 115, corp C1, județ Ilfov, România Cod poștal: 07712.

Contactare serviciul de relatii clienti Cargus Reclamatii

Pentru a depune o reclamație la Cargus, puteți urma acești pași prezentati intr-un ghid esential care va poate ajuta sa rezolvati mai repede problema:

a.) Contactați serviciul relatii clienți Cargus: În primul rând, puteți încerca să rezolvați problema contactând direct serviciul clienți al Cargus. Acest lucru poate fi realizat prin telefon, e-mail sau prin intermediul formularului de contact cargus disponibil pe site-ul lor oficial.

b.) Descrieți problema în detaliu: Asigurați-vă că furnizați toate informațiile relevante și necesare pentru a descrie problema. Includeți numărul de urmărire al coletului, detaliile livrării, precum și natura exactă a reclamației depuse la Cargus Curier.

c.)  Dacă este posibil, furnizați dovezi care să susțină reclamația dvs la Cargus Curier. Acest lucru poate include fotografii ale coletului deteriorat sau pierdut, documente de transport etc.

d.) Solicitați o soluție: Fiți clar în ceea ce privește rezoluția pe care o doriți. Poate fi o rambursare, reexpedierea coletului sau orice altă formă de compensație în funcție de natura problemei. Toate aceste aspecte se pot trimite si prin formularul de contact Cargus disponibil online.

f.) Urmăriți progresul: După ce ați depus reclamația, asigurați-vă că urmăriți progresul acesteia. Cargus ar trebui să vă ofere un număr de referință sau un alt mod de a urmări stadiul reclamației dvs.

Reclamatii si sesizari Cargus curier

In mod inevitabil pot aparea si situatii in care avem de semnalat reclamatii la serviciile Cargus pentru care le putem identifica dupa cum urmeaza:

 • reclamatii Cargus preturi livrare colet;
 • reclamatii pentru modul de livrare colet;
 • lipsa colet in depozit sau colet ratacit;
 • comportament necorespunzator al unui curier Cargus;
 • alte sesizari si reclamatii Cargus.

Pori trimite o reclamatie Cargus si prin email. Trimite un email la adresa contact@cargus.ro, în care să specifici codul AWB al coletului, datele de contact și motivul reclamației. Vei primi un răspuns de obicei în 48 de ore dar acest timp poate sa varieze in functie de solicitari.

Retur Cargus – contact relatii clienti

Pentru a realiza un retur prin Cargus Curier, urmați acești pași:

 1. Pregătirea Pachetului: Asigurați-vă că produsul este ambalat corespunzător pentru a evita deteriorarea în timpul transportului. Includeți toate accesoriile și documentele originale (manuale, garanții, etc.) și asigurați-vă că produsul este în starea în care l-ați primit.
 2. Contactarea Vânzătorului: Înainte de a trimite returul, contactați vânzătorul de la care ați achiziționat produsul. Majoritatea vânzătorilor necesită o notificare prealabilă și vă vor furniza instrucțiuni specifice privind procedura de retur.
 3. Completarea Formularului de Retur: Dacă este necesar, completați formularul de retur cu informațiile solicitate (nume, adresa, motivul returului, etc.) și includeți-l în pachet.
 4. Plasarea Comenzii de Ridicare: Accesați site-ul Cargus Curier (www.cargus.ro) și navigați la secțiunea dedicată comenzilor de ridicare. Completați formularul de comandă de ridicare, furnizând detalii despre adresa de preluare, adresa de destinație, dimensiunile și greutatea pachetului.
 5. Confirmarea și Plătirea Serviciului: După ce ați completat formularul, veți primi o confirmare a comenzii și detalii despre costul transportului. Achitați taxa de transport, dacă nu este plătită de către vânzător.
 6. Ambalarea și Etichetarea: Lipiți eticheta de expediere (dacă a fost furnizată) pe pachet. Asigurați-vă că toate informațiile sunt corecte și vizibile.
 7. Predarea Pachetului: Curierul Cargus va veni la adresa specificată pentru a ridica pachetul. În momentul preluării, curierul vă va oferi o confirmare a preluării, pe care este recomandat să o păstrați până la confirmarea primirii returului de către vânzător.
 8. Urmărirea Transportului: Folosiți numărul de urmărire (tracking number) furnizat de Cargus pentru a monitoriza statusul expediției. Acesta poate fi urmărit pe site-ul Cargus sau in aplicatie.
 9. Confirmarea Returului: După ce pachetul ajunge la destinație, vânzătorul ar trebui să confirme primirea și procesarea returului. În funcție de politica vânzătorului, veți primi rambursarea sumei plătite sau un schimb de produs.

Urmați acești pași pentru a asigura un proces de retur fără probleme prin Cargus Curier.

Centru de suport si asistenta clienti de la Cargus respunde prompt printr-un apel la serviciul de call center Cargus sau prin intermediul unui chat live regasit in rubrica contact Cargus. Poti urmarii si modul de contact Sameday relatii clienti o alta alternativa pentru serviciile de curierat din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *